ЦЕРКВА СКІМЕНС 🇺🇦 SKEEMANS CHURCH
326 subscribers
593 photos
102 videos
662 links
Церква СКІМЕНС - люди, що поруч. Долучайся до служіння разом із нами!

Недільне зібрання:
13:00 - в приміщенні церкви 💒 + онлайн трансляція ▶️

Київ, вул. Стеценка 30/4
www.skeemans.com
Download Telegram
Доброго ранку!

Про серце Ісуса, Якому є діло до всього що відбувається в нашому житті. Співчуття, любов і милість. Він чує ібачить, Він піклується. Він побачив біль жінки, Він залишає всі справи заради милості. Так само для нас і заради нас сьогодні🙏

«І ось, як до брами міської наблизився Він, виносили вмерлого, одинака в своєї матері, що вдовою була. І з нею був натовп великий із міста. Як Господь же побачив її, то змилосердивсь над нею, і до неї промовив: Не плач! І Він підійшов, і доторкнувся до мар, носії ж зупинились. Тоді Він сказав: Юначе, кажу тобі: встань! І мертвий устав, і почав говорити. І його Він віддав його матері.»
Вiд Луки 7:12-15 UBIO
https://bible.com/bible/186/luk.7.12-15.UBIO
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Коли Бог благословляє, Він дає і відповідальність. Ми маємо базу на Київщині і ми опікуємося людьми, дітьми і підлітками, які потрапили в скрутне становище, які у відчаї. Ми маємо надію і втіху від Господа. Вчора командою ми їздили на базу. Бог давав втіху і надію кожній людині🙏
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Вже друге водне хрещення @skeemanschurch під час повномасштабної війни… Найголовнійші рішення, яківизначають весь життєвий шлях! Бог поруч в кожному дні і на кожному кроці, Він не покине🙏
Нічна молитва кожної п’ятниці з 22.00 до 5.00. Цілу ніч ми стоїмо за нашу країну, за перемогу, за кожного хто на фронті і за наших близьких і рідних! Неймовірний час🙏
Доброго ранку!

Бог обіцяє врятувати, захистити, обдарує довгими роками ібуде поруч тим, хто любить Бога!

«Бо каже Бог: «Мене він любить, то ж Я його врятую. Я піднесу його, бо Моє ім’я він знає. Покличе він Мене — Я відгукнуся, коли біда прийде, Я буду поруч, врятую, подарую славу. Його Я обдарую довгими роками, явлю йому Своє спасіння».»
Псалми 91:14-16 UMT
https://bible.com/bible/204/psa.91.14-16.UMT
Доброго ранку!

Бог обіцяє і виконує, бо Вірний Він🙏 Приймає кожне слово від Нього, Він Всемогутній! Коли обставини тяжкі а ворог сильний, знаємо, що Сам Господь вийде щоб битися за нас. Багато з чим впораємося, бо не самі, бо не ми, а Він переможе над всіми обставинами🙏

«Один із вас може перемогти тисячу, бо Господь Бог ваш — Той, Хто воює за вас, як Він і обіцяв вам. Тож любить Господа Бога вашого всім серцем.»
Книга Ісуса Навина 23:10-11 UMT
https://bible.com/bible/204/jos.23.10-11.UMT
🔴 Почалася трансляція служіння.
Приєднуйся, натиснувши на кнопку вгорі праворуч. Або переходь за посиланням в YouTube.

💬 Пиши свої молитовні потреби у коментарях під цією публікацією або за посиланням.

▶️ Запис служіння буде доступний за цим посиланням.
Доброго ранку!

Читаємо в псалмі важливі слова, що Бог наш наші тягарі носить щоденно! А це означає що як милість Божа нескінчена і обновлюється кожного ранку, так і кожного дня Бог забирає всі наші тягарі, які лягають на наші плечі. Це не одного разу ми віддаємо, а кожен тягар, кожну турботу, кожне хвилювання і Він заспокоїть🙏

«Благословенний Господь, тягарі Він щоденно нам носить, Бог наше спасіння! Села.»
Псалми 67:20 UBIO
https://bible.com/bible/186/psa.67.20.UBIO
Доброго ранку!

Чудові слова пророка, те що потребуємо сьогодні. Бог наш порятунок в нелегкі часи. І щоранку Він буде давати нам сили щоб не зневіритися, щоб йти далі, щоб знову йти на війну, щоб мріяти і перемагати. Щоранку Він дає сили🙏

««О, Господи, яви нам доброту Свою, бо ми чекаємо на Тебе! Дай сили нам щоранку! Будь порятунком у нелегкий час!»
Книга Пророка Ісаї 33:2 UMT
https://bible.com/bible/204/isa.33.2.UMT
Доброго ранку!

Сьогодні читаємо історію великої перемоги ще зовсім юного Давида. Він, покладаючись, на Бога переміг велетня набагато сильнішого за нього. І своєю перемогою приніс славу Богу і свободу Ізраїлю. Але хочу звернути увагу на початок, який до перемоги. Бо сорок днів цей велетень виходив щоб погрожувати і лякати. І нічого не вирішувалось само аж допоки юнак не протистав за весь народ і Бог дарував перемогу заступнику. Скільки часу наші велетні не лякали нас, Бог дасть перемогу тоді, коли ми протистанемо велетню з вірою у Всемогутнього! Сьогодні саме такий час, щоб виходити, битися, вірити іперемагати велетнів🙏

«Сорок днів той звитяжець-филистимлянин виходив щоранку й щовечора до ізраїльського війська. Давид відповів филистимлянину: «Ти йдеш на мене з мечем, списом і щитом, а я виступив проти тебе в ім’я Всемогутнього Господа, Бога війська ізраїльського, Якого ти зневажив. Сьогодні Господь віддасть тебе в мої руки, і я тебе вб’ю. Я відрубаю тобі голову і віддам тіла филистимського війська птахам небесним, звірам земним, і весь світ дізнається, що в Ізраїлі є Бог. Усі, хто сьогодні зібрався, дізнаються, що Господь рятує не мечем, не списом, ця битва належить Господу. Він передасть вас усіх в наші руки!»»
1 Книга Самуїла 17:16, 45-47 UMT
https://bible.com/bible/204/1sa.17.45-47.UMT
Бог захищає та веде🕊️

Трішки реальних буднів капеланського служіння. Зверніть увагу на те, скільки та як ми можемо допомагати нашим захистникам!

Слава Господу за те, що у нас завжди є можливість! І дякуємо від всього сердця вам, що не дивлячись ні на що, ви продовжуєте підтримувати нас фінансово 🙏🏻

Це бесцінно❤️

P.S. Будемо дуже вдячні за вподобайку під відео та коментар👇🏻

https://youtu.be/E9FlgQo3xcE
Доброго ранку!

У нас є підстави бути хоробрими - Бог з нами! Є сила в словах, що завжди буде поруч куди б не пішли. Завжди це означає саме завжди, в будь яких обставинах і в будь який час. Це означає що саме зараз Він поруч🙏

«Чи не звелів Я тобі бути мужнім і хоробрим? Тож не бійся й не занепадай духом, бо Господь твій Бог завжди з тобою хоч куди б ти пішов».»
Книга Ісуса Навина 1:9 UMT
https://bible.com/bible/204/jos.1.9.UMT
ЦЕРКВА СКІМЕНС 🇺🇦 SKEEMANS CHURCH pinned «Бог захищає та веде🕊️ Трішки реальних буднів капеланського служіння. Зверніть увагу на те, скільки та як ми можемо допомагати нашим захистникам! Слава Господу за те, що у нас завжди є можливість! І дякуємо від всього сердця вам, що не дивлячись ні на що…»
Недільне служіння❤️

Приходь 19 березня на недільне служіння та наповнюйся Святим Духом🙏🏻

Будемо слухати Слово від нашего пастора Ольги Потирайло на тему:
Щедра Марта

о 13:00
Київ, вул.Стеценка 30

Твоя духовна сім‘я Skeemans
Доброго ранку!

Аврам отримав обітницю благословіння від Господа. Це благословіння належало йому і всім його нащадкам завдяки завіту з Богом, в якому він жив. Ми з вами живемо в завіті з Богом через жертву Христа і також є спадкоємцями цього благословіння! Благословіння Боже на нас🙏

«Усі ви — Божі діти через віру в Ісуса Христа. Бо усі, хто хрестилися в Христі, в Христа одяглися. Тож немає різниці між юдеєм і поганином, рабом і вільною людиною, чоловіком і жінкою, бо всі ви — єдині в Ісусі Христі. І якщо ви належите Христу, то ви — Авраамові нащадки і спадкоємці, згідно з обітницею, даною Авраамові Богом.»
До Галатів 3:26-29 UMT
https://bible.com/bible/204/gal.3.26-29.UMT
‼️НАГАДУЄМО‼️

Сьогодні збираємось на нічну молитву
О 22:00 у церкві Скіменс


Бо треба нам стояти за країну, за близьких, за церкву і за себе. Це час без межі і перешкод для Духа Святого.

P.S. буде працювати кафе☕️
Доброго ранку!

Наш Визволитель дужий! Наша земля зрадіє, а у ворога навпаки не буде спокою, бо на Бога Всемогутнього ми покладаємося. Він дарує перемогу🙏

«Та Визволитель їхній дужий, ім’я його Господь Усемогутній. Напевно Він розгляне їхню справу, та так, що край Свій змусить Він зрадіти, не буде спокою у вавилонян».»
Книга Пророка Єремії 50:34 UMT
https://bible.com/bible/204/jer.50.34.UMT