ЦЕРКВА СКІМЕНС 🇺🇦 SKEEMANS CHURCH
328 subscribers
615 photos
102 videos
686 links
Церква СКІМЕНС - люди, що поруч. Долучайся до служіння разом із нами!

Недільне зібрання:
13:00 - в приміщенні церкви 💒 + онлайн трансляція ▶️

Київ, вул. Стеценка 30/4
www.skeemans.com
Download Telegram
Доброго ранку!

Апостол Павло надихає нас вірити і просити Господа і вірити, що обов’язково отримаємо, якщо це є згідно Його волі. Бог чує кожну молитву і не залишає без відповіді🙏


«Оце написав я до вас, що віруєте в Ім’я Божого Сина, щоб ви знали, що ви віруючи в Ім’я Божого Сина, маєте вічне життя. І оце та відвага, що ми маємо до Нього, що коли чого просимо згідно волі Його, то Він слухає нас. А як знаємо, що Він слухає нас, чого тільки ми просимо, то знаємо, що одержуємо те, чого просимо від Нього.»
1-е Iвана 5:13-15 UBIO
https://bible.com/bible/186/1jn.5.14-15.UBIO
🔴 Почалася трансляція служіння.
Приєднуйся, натиснувши на кнопку вгорі праворуч. Або переходь за посиланням в YouTube.

💬 Пиши свої молитовні потреби у коментарях під цією публікацією або за посиланням.

▶️ Запис служіння буде доступний за цим посиланням.
На цьому тижні команда з наших служителів пройшли навчання "Капеланів". Тиждень уроків, навчання, лекцій, знайомства з видами Капеланських служінь, повне погруження в навчання.

Організатори були в захваті від нашої команди та вчора проводили Вечір Хвали та Поклоніння зі неймовірними слідоцтвами, молитвами за нашу країну, за наших воїнів, за молодь.
Доброго ранку!

Господь мені помічник! Він допомагає кожного дня в будь яких обставинах, Він допоможе і надалі. Тому не боїмося, бо наш Бог за нас🙏

«Будьте життям не грошолюбні, задовольняйтеся тим, що маєте. Сам бо сказав: Я тебе не покину, ані не відступлюся від тебе! Тому то ми сміливо говоримо: Господь мені помічник, і я не злякаюсь нікого: що зробить людина мені?»
До євреїв 13:5-6 UBIO
https://bible.com/bible/186/heb.13.5-6.UBIO
Доброго ранку!

Біблія вчить нас воювати зброєю духовною, яка сильна і зміцнена Богом. Бо все починається і закінчується саме в духовному світі. Нам дається ця зброя, і сьогодні ми можемо стояти міцно, покладаючись на Бога, незалежно від обставин. Ісус сказав, що будемо робити все, що Він робив, навіть і більше🙏

«зброя бо нашого воювання не тілесна, але міцна Богом на зруйнування твердинь, ми руйнуємо задуми, і всяке винесення, що підіймається проти пізнання Бога, і полонимо всяке знання на послух Христові,»
2-е до коринтян 10:4-5 UBIO
https://bible.com/bible/186/2co.10.4-5.UBIO
Доброго ранку!

Ми живемо вірою. Може сьогодні похитнулася чиясь віра, просимо у Бога підкріпити. Жодне Його слово не марне, все обіцяне здійснеться. Але нам не хитатися, а триматися міцно за слово та не віддавати нікому нашу надію🙏

«А праведний житиме вірою. І: Коли захитається він, то душа Моя його не вподобає. Ми ж не з тих, хто хитається на загибіль, але віруємо на спасіння душі.»
До євреїв 10:38-39 UBIO
https://bible.com/bible/186/heb.10.38-39.UBIO
Доброго ранку!

Знаємо що Бог Свою відповідь дає🙏 Інколи це шлях, але шлях, на якому нам треба пам’ятати що Бог любові сповнений до тих, хто звертається до Нього в молитвах.

«Ти, Володарю наш, милосердний, добрий, любові сповнений до кожного, хто звернеться до Тебе. Почуй мою молитву, Господи, послухай, як благаю. Молюсь Тобі я, Господи, в лиху годину і знаю, що мені Ти відповідь даєш!»
Псалми 86:5-7 UMT
https://bible.com/bible/204/psa.86.5-6.UMT
Доброго ранку!

Бог благословляє Своїх🙏 Навіть в складні часи, коли ми стикаємося з важкими обставинами, ми все одно пам’ятаємо що благословіння обіцяні нам, ми знаємо що Бог виведе з пустелі🙏

«Благословенний будеш в місті й благословенний будеш в полі. Благословенний будеш ти дітьми й добрим врожаєм, твоя худоба — телятами, а твої вівці — ягнятами. Благословенний буде кошик твій і діжа твоя. Благословенний будеш у кожній справі своєї. Господь дасть тобі перемогти ворогів твоїх, коли вони нападуть на тебе. Вони вийдуть проти тебе однією дорогою, а бігтимуть від тебе сімома.»
Повторення Закону 28:3-7 UMT
https://bible.com/bible/204/deu.28.3-7.UMT
ПРЯМО ЗАРАЗ
ми зібрались на нічну молитву
🙏🏻

За вас, за перемогу, за мир та за Боже благословіння! Молитовна варта заступає на духовну битву🕊️
Доброго ранку!

Звертайтеся до Бога і Він визволить від бід. Слова, які написав Давид, ховаючись від смертельної небезпеки. І в цих обставинах він впевнений, що Бог врятує🙏 Можуть бути негаразди в нашому житті, але Бог позбавить, і саме Господь зцілить серце, яке розбите і дасть втіху! Гукайте Бога, Він чує🙏

«Гукали люди, й Він почув і визволив від бід. Господь з людьми, в яких серця розбиті, зневіреним звитягу Він дає. Обсісти праведника можуть негаразди, але Господь спасе його від них. Пильнує Він, щоб жодна волосина у праведника не упала з голови.»
Псалми 34:18-21 UMT
https://bible.com/bible/204/psa.34.18-21.UMT
Доброго ранку!

Ми завжди можемо спиратися на вірність Бога, вірність Його обіцянкам. Все, що Він обіцяв в Біблії Своєму народу Він виконав. І це означає особисто для нас, що Він виконає те, що обіцяв нам. Тому нехай сьогодні зміцниться наша віра, мир і радість наповнить серце🙏

««Благословен Господь, Який дав спочинок своїм людям ізраїльським, як Він і обіцяв. Жодного слова не пропало з усіх тих чудових обіцянок, що Він передав через Свого слугу Мойсея. Нехай Господь Бог наш буде з нами, як Він був з нашими батьками, нехай Він ніколи не покине, не залишить нас.»
1 Книга Царів 8:56-57 UMT
https://bible.com/bible/204/1ki.8.56-57.UMT
🔴 Почалася трансляція служіння.
Приєднуйся, натиснувши на кнопку вгорі праворуч. Або переходь за посиланням в YouTube.

💬 Пиши свої молитовні потреби у коментарях під цією публікацією або за посиланням.

▶️ Запис служіння буде доступний за цим посиланням.
Доброго ранку!

Біблія вчить нас, що скільки б не було обітниць Божих, у Ісуса для кожної в нашому житті є «так»! Написано що для всіх, а це означає не вибірково, ні деякі, а саме всіх🙏 Ісуса ТАК - це для нас Надія в самих безнадійних сітуаціях🙏

«Адже хоч би скільки ни було обітниць Божих, Христос на всі з них є «Так». Тому через Христа ми кажемо «амінь», на славу Бога.»
Друге Послання до Коринтян 1:20 UMT
https://bible.com/bible/204/2co.1.20.UMT
Доброго ранку!

Бог янголам Своїм наказав оберігати нас де б ми не були і в які обставини не потрапили. І написано, що можуть відбуватися страшні речі, але Бог буде берегти🙏

«Він Ангелам звелить оберігати тебе, хоч де б ти був. І руки їхні враз тебе підхоплять, щоб ти спіткнутися не встиг об камінь. Ходити зможеш по отруйних гадах, приборкати зможеш навіть й лева.»
Псалми 91:11-13 UMT
https://bible.com/bible/204/psa.91.11-13.UMT
Доброго ранку!

Слова надії на сьогоднішній день. Бог веде Своїх найкращими стежками. Нам може здаватися що наш шлях випадковий, що обставини змусили нас, що ми втрачаємо час. Але Біблія каже, що Бог веде нас. Є багато обставин, автором яких не є Господь, але знаємо що Він все для нас обертає на добро🙏

«Господь веде того, хто Йому догоджає, найкращими стежками, якщо ж і схибить він, то не впаде, Господь готовий і підтримати його й зміцнити. Прожив я довго, та не чув ніколи, щоб праведник забутий Богом був, або його нащадки щоб жебракували.»
Псалми 37:23-25 UMT
https://bible.com/bible/204/psa.37.23-25.UMT