INFO COACHING ADVANCE BLOGGING Cikgu ieta
7 subscribers
37 photos
1 file
78 links
INFO COACHING @AdvanceBlogging Cikgu iEta . Pendaftaran Kelas boleh mesej @PuteriNurCahaya . Testimoni di @AkademiCikguiEta
Download Telegram
to view and join the conversation
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta
LifeTime Coaching Blog and Business via SocMed.

Soon Coaching : Bit.ly/RahsiaCarianGoogle

Thanks for follow and Subscribe 👇👇👇👇👇
BlogiEta.com | T.me/CikguiEta
Instagram.com/CikguiEta
Facebook.com/CikguiEta
RahsiaSocialMedia.Blogspot.com
Alhamdulillah semakin meriah. Terima kasih. 😍 bit.ly/RahsiaCarianGoogle
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta
Alhamdulillah.

Dua Ebook ni baru siap sepenuhnya. Belek punya belek punya belek, rupanya 24 Ebook dalam senarai.

7 Ebook sudah separa siap.
1 lagi Ebook sudah siap. Tinggal nak buat mockup sahaja. Yang lain perlahan-lahan @CikguiEta siapkan.

Untuk peserta Seminar dan Coaching @CikguiEta Ebook berkaitan @CikguiEta berikan percuma sahaja.

Mohon semua bersabar ya di atas kelewatan. 3 tahun laptop rosak. Ni dia meragam balik. Komputer anak-anak guna untuk kerja-kerja Sekolah. Siapkan Ebook dengan Handphone adalah satu perkara yang sangat mencabar dan perlukan ketabahan diri. 😅

Ebook yang dah siap ni,

1) Rahsia Social Media
Hasil dari pengalaman dan Seminar pada 11/1/2020 lalu.

2) Masalah dan Penyelesaian Bisnes Online (Part 1).
Hasil dari soalan dan juga pengalaman @CikguiEta sendiri.

Berminat? Whatsapp wasap.my/60192586141/TCikguNakEbook

Beri salam ya. 😍

PKP dilanjutkan, teruskan penulisan dan perkongsian.

@CikguiEta
(@MarsitahMatSaad)
Social Media Expert
Freelance Blogger & Speaker
Mantan Penjawat Awam (APC 2015)
Blogieta.com
DuniaNiagaiEta.Blogspot.com
RahsiaSocialMedia.blogspot.com
RahsiaTerapiSihatdanHebat.Blogspot.com
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta
Anda nak memiliki Cikgu iEta tak boleh dah sebab Cikgu sudah bersuami. 😆
Tapi kalau nak beli EBOOK RAHSIA SOCIAL MEDIA, penulisnya Cikgu iEta bolehlah. 45 mukasurat sahaja. Harga mampu milik anda?
Anonymous Poll
100%
RM39.90
0%
RM49.90
0%
RM59.90
Alhamdulillah. Selamat berpuasa semua.

Semoga ibadah puasa kita tahun ini beroleh kegembiraan sepenuhnya dengan peningkatan amalan yang diredhai Allah S.W.T. Aamiin

Maaf zahir dan Batin ya. 🤝🏻

Cikgu ieta
Social Media Coach
Freelance Blogger & Speaker
Minda Niaga Akademi
Bit.ly/RahsiaCarianGoogle
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta (@CikguiEta Social Media Expert Freelance Blogger & Speaker)
Assalamualaikum semua. MOHON ALERT.

Ada percubaan scammer menggunakan nama Cikgu iEta meminta RM400 dapat semula RM900 sedang berleluasa di Telegram.

MOHON JANGAN PERCAYA. Diulangi MOHON JANGAN PERCAYA. Cikgu iEta tidak pernah meminta duit secara online dari sesiapa.

Diulangi MOHON JANGAN PERCAYA.

Saya akan buat report polis perkara ini. Kepada scammer, anda jangan bermain api dengan saya!

Sesiapa yang dapat mesej seperti ini mohon maklumkan segera kepada saya Cikgu iEta nama sebenar @MarsitahMatSaad. Share iklan dan phorno saya banned. Harap maklum.
Assalamualaikum semua. MOHON ALERT semua ahli group dan channel Cikgu iEta.

Ada percubaan scammer menggunakan nama Cikgu iEta. Scammer menggunakan nama marsitahmafsaad meminta claim bonus contest RM900 deposit claim RM400 sedang berleluasa di Telegram.

MOHON JANGAN PERCAYA. Diulangi MOHON JANGAN PERCAYA. Cikgu iEta tidak pernah meminta duit secara online dari sesiapa dan tidak pernah membuat apa-apa contest atau giveaway atau hadiah claim yang merepek.

Diulangi MOHON JANGAN PERCAYA.

Scammer ini akan berjawab dengan report polis nanti. Harap maklum.
SOALAN :
Assalammualaikum Cikgu Ieta, saya nak menuntut ilmu untuk buat platform counselling session online disebabkan pkp ini kena tukr new norm pula.

Saya baru belajar guna wordpress.

Perlukan guru untuk faham lebih dalam.

Cikgu Ada buat kelas / private coaching tak?

JAWABAN :
Waalaikumussalam.
Ada.

Fees RM1999.
Lifetime Coaching dan dapat ebook-ebook keusahawanan percuma.

But saya tak guna wordpress. Saya guna lain yang lebih mudah. Nak tahu tu mesti belajar. 😊

SOALAN :
Ni harga untuk belajar ya Cikgu

JAWABAN : Ya benar Cik. 😊

SOALAN :
Kalau servis untuk bina website terus adaka

JAWABAN : Servis ni ada tapi saya lebih kepada weblog. Sebab saya dah banyak jana duit dari Blog. 😊

Dalam Ebook Rahsia Social Media ada cerita sedikit bagaimana saya buat duit dengan Blog. Sedikit sahaja. Sebab nak banyak dan details mesti Coaching sepenuhnya dengan saya. Ebook ni saya fokus tiga (3) medium Social Media dan strategi Marketing. 😊

Follow dan set see first
- Fb.com/CikguiEta -
Social Media Expert
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta (@CikguiEta Social Media Expert. Speaker Digital Marketing)
Subscribe You Tube Cikgu iEta na. Masih ada lagi video program belum dapat upload ke you tube. https://youtu.be/IdvAJG_ssDI
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta (@CikguiEta Social Media Expert. Speaker Digital Marketing)
Matlamat tidak menghalalkan cara.

Bila kita jujur duit akan mari dengan sendiri. Biar tak hebat seperti yang lain. Asal jujur tak mencaras rakan sendiri.

Tak ramai tak apa janji ada.

COACHING INSTAGRAM ADVANCE ONLINE : RAHSIA CARIAN GOOGLE

Bukan sekadar ilmu naikkan minimum 10k followers. Ada asas Blog juga. Info di Bit.ly/RahsiaCarianGoogle
Sebab buat Coaching Instagram Advance Online : Rahsia Carian Google ni. Ada Asas Blog sama tau.

Inilah salah satu sebabnya. Info lanjut join sini bit.ly/RahsiaCarianGoogle Terima kasih yang sudah berdaftar. Awesome sangat. ❤️
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta (Cikgu iEta)
​​LIHAT DARI SUDUT MATA HATI
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta (@CikguiEta Social Media Expert. Speaker Digital Marketing)
Alhamdulillah baru boleh buka balik Ebook ni. Nak editing sikit lagi sebelum beri kepada peserta Seminar 29/2/2020 lalu.

Sambungannya : bit.ly/rahsiacarianGoogle

http://BlogiEta.com
http://RahsiaSocialMedia.Blogspot.com
Last call Rahsia Carian Google bit.ly/rahsiacarianGoogle

Online Coaching berkaitan Instagram dan Asas Blog selama 8 bulan.
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta (@CikguiEta Social Media Expert. Speaker Digital Marketing)
GUNA STRATEGI BAGAIMANA ANDA?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217765523629663&id=1228493878

LIKE||SHARE||COMMENT untuk percambahan ilmu.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

InShaaAllah saya akan bercuti di laman sosial selama 40 hari bermula 1/6/2020.

Hanya Online Coaching berbayar sahaja diteruskan.

Jadi selama 40 hari itu, semua SocMed saya akan off. Sebarang persoalan sila whatsapp saya atau Private Message sahaja. Selesai bercuti saya akan reply.

Terima kasih semua.
Maaf ya. 🙏

Terima kasih juga kepada semua yang terus menyokong saya Cikgu iEta.
you all.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Forwarded from RAHSIA CARIAN GOOGLE INSTAGRAM ADVANCE DAN BLOG
BERNIAGA ONLINE DAN BERBLOGGING TAPI MASIH TIDAK DIJUMPAI DI GOOGLE?

Bagaimana nak buat supaya perniagaan kita dan diri kita sendiri dijumpai ramai?

Di enjin carian google pula tu. Kan sudah lama guna laman sosial? Tapi tak ramai yang jumpa. Kesian dan sedihnyakan?

Sehingga ke hari ini produk niaga Cikgu iEta masih dijumpai ramai di kesemua laman sosial. Paling best kerap dapat panggilan, orang jumpa Cikgu iEta di Google dan lain-lain SocMed. 😘

Ini yang Cikgu iEta ingin kongsikan melalui Coaching Instagram Advance Online : Rahsia Carian Google selama 8 bulan.

Ebook dan Nota disediakan. Live Video Coaching beserta Bonus Asas Blogging, Ebook Keusahawanan dan strategi Marketing tanpa aplikasi dan ads juga dihadiahkan. JIMAT DUIT. 😍

Daftar sekarang! di bit.ly/rahsiacarianGoogle

@RahsiaCarianGoogle
Forwarded from RAHSIA SOCIAL MEDIA ZERO COST MARKETING STRATEGY CIKGU iEta (@CikguiEta Social Media Expert Speaker Digital Marketing)
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 5 TIPS SUKSES DAN TENANG

1) Belajar pentingkan diri sendiri.

2) Tak perlu tahu hal yang tidak bersangkut-paut dengan kejayaan diri sendiri supaya masa sendiri tidak terbuang dengan perkara negatif dan bersifat #sampah.

3) Memikul perkara negatif dan sampah tidak akan buat kita maju dalam kehidupan kita.

4) Utamakan family, kerjaya, amalan dan amal jariah sendiri.

5) Dahulukan Allah dalam semua hal, InShaaAllah kejayaan akan datang bertimpa-timpa.

Salam sayang dan salam perkenalan kepada semua yang baru subscribe dan add saya di laman sosial. 😍

Sila kongsikan Channel Rasmi saya 👉 t.me/CikguiEta 👈 ini ya supaya ramai tahu dan pandai @RahsiaSocialMedia dan kalian beroleh pahala. 😍

@CikguiEta (@MarsitahMatSaad)
Social Media Coach
Speaker Digital Marketing
Bekas pesakit Slipped Disc
Mantan Pegawai Pendidikan Perkhidmatan JAWI
bit.ly/rahsiacarianGoogle

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍