INFO COACHING ADVANCE BLOGGING Cikgu ieta
14 members
38 photos
71 links
Download Telegram
to view and join the conversation
Nak viralkan produk tanpa aps dan ads?
Nak rahsia info sampai tak perlu kawtim satu-persatu?


Joint sini http://bit.ly/RahsiaLikeFreeTanpaAds 😄
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
Seat Seminar INSTA BASIC SANTAI : RAHSIA LIKES FREE TANPA ADS terhad kepada 30 peserta.

Fees Early Bird price Daftar di sini http://bit.ly/SeminarInstaBasicSatai

Daftar segera untuk Fees Early bird price di sini. Cukup 30 peserta, pendaftaran ditutup. http://bit.ly/SeminarInstaBasicSantai
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
Seat Seminar INSTA BASIC SANTAI : RAHSIA LIKES FREE TANPA ADS terhad kepada 30 peserta sahaja.

Daftar segera untuk Fees Early bird price di sini. Cukup 30 peserta, pendaftaran ditutup. http://bit.ly/SeminarInstaBasicSantai
The account of the user that created this channel has been inactive for the last 5 months. If it remains inactive in the next 17 days, that account will self-destruct and this channel will no longer have a creator.
COACHING @AdvanceBlogging @CikguiEta . Pendaftaran Kelas boleh hubungi t.me/MarsitahMatSaad/TAdvBlogging atau pun http://bit.ly/CoachingAdvancedBlogging . Testimoni di @AkademiCikguiEta

Nota :
InShaa Allah Seminar Asas Blog @CikguiEta a.k.a @MarsitahMatSaad akan buat pada bulan 7/2020 dan pada bulan 8/2020 pula Seminar Advanced Blogging & Business via SocMed.

Akan dimaklumkan dalam channel @CikguiEta . Stay tune. 😄
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
Admin dan saya dah banned ramai dari Channel-Channel Telegram @CikguiEta . Sebabnya keluar masuk, keluar masuk.

Sama juga dalam group whatsapp. Entah apalah dicari mereka semuakan?

Suruh belajar masuk seminar tak nak. Rasanya ada hasrat tersembunyi tu pasal keluar-masuk, keluar masuk.

Masalahnya Guru Online pun sama juga. 🤦‍♀

INFO SEMINAR FEBRUARI 2020

1) YOU TUBE ADVANCE.

Tarikh : 2/2/2020
Tempat : Akademi Magnet Sukses.
Masa : 10am - 6pm.
Daftar di sini 👇🏻
http://bit.ly/DaftarKelasYouTube


2) SEMINAR INSTA BASIC SANTAI - RAHSIA LIKES FREE TANPA ADS

Tarikh : 15/2/2020
Tempat : Dewan Kuliah Masjid Al-Ansar, Kuala Lumpur.
Masa : 9am - 12pm
Daftar di sini👇🏻
http://bit.ly/SeminarInstaBasicSantai

NOTA :

1) Peserta Seminar dan Coaching Cikgu iEta ada DISKAUN.
2) Silibus akan dimaklumkan di dalam VIP Group.
3) Terima kasih yang sudah buat payment. Boleh leave group Info anda berada dan focus group VIP ya.

Yang serius sahaja untuk 2 seminar di atas ada soalan, boleh Whatsapp sini. Tak ada apa, tak perlu whatsapp.
Sudah lama berniaga di Instagram ?
TAPI 🤦🏻‍♀️
Sales tak ada ❗❌
Likes pun tak ada❗❌

Nak viral produk tanpa Ads ✅
Nak rahsia likes free tanpa Ads ✅

Jom @CikguiEta kongsi tips dan tricknya dalam Seminar hebat terbaik DISKAUN abad ini. Daftar terus di sini http://bit.ly/SeminarInstaBasicSantai ☺
Kisah setengah hari ini 30/1/2020.

Hari ni jumpa rakan-rakan lama di sekolah tempat mengajar lama. Happynya rasa. Rupanya ada sahabat yang seru nama. Patutlah terus kakiku melangkah ke sana.

Guru Besar pun kenal diri ini rupanya. Rancak kami bersembang mengimbau kenangan lama sambil makan-makan sahaja. Alhamdulillah kenyang perut lagi tambah suka hati. InShaa Allah bakal berkolaborasi lagi.

Pergi pula ke pejabat Dewan Masjid, terjumpa Ustaz Ismail, yang anakandanya muridku juga.

"Buat apa Ustazah? Sewa dewan ke?" tanya Ustaz.

"Ha lah Ustaz. Untuk bulan 9 nanti. Mailah book siap-siap dulu." Jawab Cikgu.

"Adoi stressnya saya." kata Ustaz sambil pegang kepala.

"Apa Ustaz? Stress jumpa saya ke? Jangan Ustaz." tanya Cikgu sambil ketawa.

"Taklah. Jumpa Ustazah tak stress." Ustaz berlalu masuk ke biliknya semula dan memegang kepala.

"Awatnya Ustaz? Pasaipa yang dok stress lagi?" Cikgu iEta tanya lagi mana tau boleh meredakan rasa stress di jiwa.

"Salah wali. Lagi dua (2) hari lagi nak kahwin. Salah wali. Stress saya. Nak pergi minum kopi jap bagi hilang stress. Saya sambil minum kopi tu tenang sikit jiwa." sambil berlalu ke motornya Ustaz bercerita.

"Wah eloklah tu Ustaz." Cikgu iEta pun berlalu ke kereta.

Dalam hati. Ok dah kenal orang-orang kuat Masjid. Alhamdulillah. Nanti sampai rumah, buat surat sikit untuk sewa dewan. Mudah cerita. Sukanya hari ini happy.

Sampai rumah, park depan kedai runcit. Ada pula kereta WWW 3630 langgar side mirror kanan kereta lepastu lari. Longgar side mirror kereta Cikgu iEta Ya Allah. 🤦

Siapa call, maaflah ya. Nama tak keluar. Sedang disscussion, memanglah tak jawab call. Whatsapp banyak. Tengah malam yang lapang biasanya baru @CikguiEta reply. 🥴

Instagram anda ok ke ok? Seminar @InstaBasicSantai masih ada kekosongan boleh daftar lagi ya. Esok last early bird price. Jangan malu. Malu rugi. Tekan sini http://bit.ly/SeminarInstaBasicSantai
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
Early Bird Price RM50.
Daftar terus di sini http://bit.ly/JomSeminarInstaBasicSantai

Selepas 31/1/2020 Fees satu (1) Modul Basic ini adalah RM150. Silakan share. Terima kasih. 😊
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
SEMINAR INSTA BASIC SANTAI : RAHSIA LIKES FREE TANPA ADS.

Ilmu Basic Instagram ini sesuai untuk Owner Product/Agent/Stokis/Dropship DAN Individu yang menggunakan Instagram tapi segalanya sendu.

Usah risau teknik proven, tanpa Ads, tanpa follower yang ramai dan tanpa like yang banyak. Masih dapat sales. Bagaimana nak dapatkan likes free tanpa ADS?

Saya bermula dengan betulkan yang asas dahulu. Apa yang saya lihat, pengguna tegar Social Media lain juga memerlukan Instagram sebagai tapak niaga Online selain Website, Blog dan facebook.

Jadi inilah asasnya. Untuk Newbie jemput terus ke sini http://bit.ly/JomSeminarInstaBasicSantai

Tahniah yang sudah grab peluang hebat ini. 🤩
The account of the user that created this channel has been inactive for the last 5 months. If it remains inactive in the next 9 days, that account will self-destruct and this channel will no longer have a creator.
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
9 ETIKA BERWHATSAPP
====================

1) Kalau whatsapp orang, beritahulah terus apa tujuan hubungi bukan setakat beritahu nama. Lepas tu diam lama.

2) Orang bukan ahli nujum boleh predict anda siapa dan nak apa jika mereka tidak kenal anda.

3) Jangan buat perangai bila ditanya apa tujuan senyap terus. Sebab orang bukan boleh predict apa niat dan tujuan kita.🤦

4) Whatsapp pukul 3:04 pagi. Memang tidaklah direply.

5) Jangan spam iklan atau info jika tidak diminta. Orang menyampah dan tak suka.

6) Jangan sampai kena block buang masa orang lain tau. 😴

7) Guna emoji berpada-pada. Pada lelaki usahlah beri emoji ni 😋 atau yang ni 😘 Lain jadinya nanti.

8) Jika Usahawan, jangan menipu. Sekali menipu orang tak akan percaya dah selama-lamanya.

9) Nak side income? Jom belajar instagram. Sekarang ni dari Whatsapp boleh ke fb, boleh ke telegram, wechat, twitter dan boleh ke InstaGram. Meh daftar sini belajar Instagram

http://bit.ly/JomSeminarInstaBasicSantai

Terima kasih daun keladi. Silakan kongsi. 😁

@RahsiaSocialMedia
@CikguiEta
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
Baru buat payment konon.

Walhal tak payment sampai ke sudah. Sebab tu bagus buat online payment dan guna auto reply. Supaya tak hadap penipu beginilah. Penipu begini seek attention angat.

Dia nak bersembang kencang sampai gajah lalu pun terbang dengan @CikguiEta tersayang. 😄

Auta lebih dan petik nama entah siapa dah konon nak viralkan class @CikguiEta. Virallah aih tak kisah pun. 🙄

Fees seminar bukan RM50 dah ya. Kini RM150. Siap ada praktikal dan BONUS best untuk yang Berdaftar dengan fees RM150 ini http://bit.ly/JomSeminarInstaBasicSantai

@CikguiEta BlogiEta.com
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
Seminar ni 👆🏻3 hari lagi. Seat hanya untuk yang berdaftar sahaja. Walk in @CikguiEta charge double. 😄

Ilmu dicari bukan dinanti. Peluang tidak datang kerap-kali. Jadi yang belum daftar tu, sila daftar di sini 👇
http://bit.ly/rahsiaLikesFreeTanpaAds

Yang pernah attend seminar dan Coaching @CikguiEta, sila whatsapp Cikgu untuk Diskaun seminar ni. Yang sudah payment 7 orang tidak hadir 11/1/2020 lalu boleh hadir free. Sila lampirkan bukti. 😊
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
SEMINAR INSTA BASIC SANTAI : Rahsia Likes Free Tanpa Ads

Tarikh : 15/2/2020
Hari : Sabtu
Masa : 9am - 12spm
Lokasi : Dewan Kuliah Masjid Al-Ansar, Taman Keramat, Kuala Lumpur

DAFTAR DI SINI :
http://bit.ly/rahsiaLikesFreeTanpaAds

APA ANDA DAPAT?

1) BELAJAR ILMU
Asas Instagram & Praktikal

2) BONUS
2.1)VIP Group (Lifetime Coaching)
2.2) Tips Business Eksklusif
2.3) Kaedah Close Sales
2.4) Kaedah Follow Up
2.5) Kenali Pelanggan anda
2.6) Rahsia Likes Free Tanpa Ads
2.7) Rahsia Jerung Buat Duit di IG dan FB

DAFTAR SEKARANG
http://bit.ly/rahsiaLikesFreeTanpaAds

Daftar seat sekarang. Jika Walk in kami caj double. 😄

@Cikguita
Social Media Expert
@RahsiaSocialMedia
Freelance Blogger & Speaker

Silakan share. Terima kasih. 😍
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
Instagram dan Blog 2 Social Media yang sangat sinonim untuk penyatuan Ummah.

Subhanallah. Indahnya Social Media ciptaan manusia yang Allah anugerahkan idea kepada Abam Mark untuk kita manusia manfaatkannya. 😍

Banyak sangat @CikguiEta ingin kongsikan kepada semua Usahawan yang hadir pada Sabtu ni. Kita Fokus bab Instagram sahaja.

Daftar sini ya. 😊http://bit.ly/rahsiaLikesFreeTanpaAds
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA
SOALAN :
Salam cikgu.. Nape nak bayar dia keluar camni ek.

JAWABAN :

Yang tu dah close. Offer kali pertama dan offer kali ke dua sempena hari Jumaat haritu sahaja.

Sekarang ni, boleh daftar di sini http://bit.ly/rahsiaLikesFreeTanpaAds

Sebab itulah kena cepat-cepat grab bila dibuka form dan bila ada offer cepat-cepat isi jangan berlengah. 😊

Terima kasih tanya. 😊

PESERTA :
Sama sama cikgu, tapi saya instagram pun takde lagi, lepas ke saya ni cikgu 😅

@CikguiEta :
Tak apa. Sabtu ni kita buat sesi praktikal ya. Nak mudah bawalah laptop. Tak ada laptop, guna smartphone boleh sahaja. 😊

2 seat sahaja lagi berbaki. Yang hendak belajar sahaja daftar sini http://bit.ly/rahsiaLikesFreeTanpaAds
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA (Cikgu iEta)
Nak Rahsia Likes Free?
Nak Viral Produk Tanpa Ads?
Nak JIMAT masa dan duit di IG?

Teknik Zero Cost Marketing tak perlu bazir duit untuk ads.

Boleh autopilot dengan sistem payment gateaway paling murah di Malaysia.

Senang sahaja. Dalam seminar @InstaBasicSantai kami beri platform all in one percuma, terhad untuk anda miliki :
.
✅ Asas Instagram + Praktikal
.
BONUS :
✅ VIP Group
✅ Funnel Marketing
✅ Strategi Close Sales
✅ Skrip Follow Up
✅ Kenali Pelanggan anda
✅ Rahsia Likes Free Tanpa Ads
✅ Rahsia Jerung Buat Duit di FB & IG
.
Laju-laju lihat di ➡️ http://bit.do/RahsiaLikesFreeTanpaAds

Atau tekan terus link ni wasap.my/60192586141/RLFTA jika ada pertanyaan.

🎯
Forwarded from INFO TIPS SOCIAL MEDIA (Cikgu iEta Buat duit di Blog & Sales di Instagram)
Assalamualaikum.

Teknik Sharing menjual tanpa menjual.

Di dunia Online dan Offline, rajin-rajinlah bercerita tanpa rasa putus asa. Gunakan sahaja keduanya tak mengapa.

Zero Cost Marketing. Free sahaja. ❤️

Online, jangan risau jika tidak banyak like dan follower tidak mengapa sebab pasti ramai mata yang melihat dan membaca.

Hasilnya, semalam @CikguiEta dapat call dari Pegawai JPM, untukku ke office mereka Khamis hadapan bagi membantu Instagram kenegaraan mereka yang sedang bermasalah.

Doakan @CikguiEta berjaya ya. Terima kasih semua. 😊

Nak naikkan sales di SocMed?
Nak rahsia ribuan likes free?
Nak viralkan produk tanpa ads?


Cepat daftar sebelum seat penuh. Klik sini http://bit.ly/cikguNakTanya