Info Emas | Mohd Suliman
258 subscribers
1.18K photos
67 videos
3 files
1.41K links
Hi saya Mohd Suliman Hafid, Star Master Dealer Public Gold. Berjaya membimbing lebih 1600 empire penyimpan emas di S'Pura, M'sia & luar negara.

Nak simpan emas serendah RM100 klik πŸ‘‡
https://onegolddinar.net

Boleh wasap di
https://bit.ly/3Rs3aMo
Download Telegram
Promosi Easy Payment (EPP) bayar 10 bulan (EPPX10) tinggal beberapa hari lagi Ya!

EPP merupakan Offer yang ditunggu-tunggu oleh ramai Penyimpan Emas Tegar. Anda boleh bayar sedikit-sedikit selama 10 bulan. Habis sahaja bayar, dah boleh dapatkan emas tersebut.

Jadi berapakah bayaran EPPX10 setiap bulan untuk 10 gram Gold Bar.

Nak tahu cara buat (EPPX10) 10 bulan? Harap tonton video di bawah ini πŸ‘‡πŸ»
https://www.youtube.com/shorts/Gh9-jTa80U0

Nak daftar PERCUMA klik link di bawah ini:
https://bit.ly/RegFreeA18

Setelah pendaftaran anda akan dibimbing cara simpanan dan pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat.
βœ… 24 Mei 2024 (Jum)
RM 385/SGD$120 = 1.000 gram

🌟 Rujuk harga emas terkini di website Public Gold (PG) :
https://publicgold.com.my/

Klik link di bawah untuk tahu cara beli emas PG dan hubungi saya :
🌏 https://onegolddinar.net
Jangan Terlibat Skim Cepat Kaya

Tahun 2013 lagi Public Gold sudah bagitau yang Public Gold tidak terlibat dalam sebarang skim-skim yang menjanjikan apa-apa pulangan.

Dengan Public Gold ini mudah. Beli emas, dapat emas.
Sama saja macam kita beli barang kemas dekat mana-mana kedai emas.
Nak beli rantai, dapat rantai. Nak beli cincin, dapat cincin.

Pernah tak beli rantai, tapi dapat duit?

Contoh lah kita nak beli rantai. Kita bayar dekat kedai emas harga sekian.
Lepas itu tauke kedai tak bagi pun rantai tu. Tapi dia bagi balik duit yang kita bagi dia tadi untuk kita belanja.

Macam pelik kan contoh ini?

Sebab itu pelik kalau beli emas tak dapat emas. πŸ˜…

Untuk lebih jelas, sila tonton video di bwawh ini:
https://youtube.com/live/Cq4tCoGtfGs

Terima kasih.

Mohd Suliman Hafid
Star Master Dealer Public Gold
Bio: https://onegolddinar.net
Harga emas turun sebanyak RM5 / SGD$2 tengah malam tadi menjadikan harga emas hari ini adalah RM385 / SGD$120 gram.
Bila harga emas jatuh inilah peluang untuk kita tambah belian emas 'buying opportunity'.
Nanti bila harga dah naik, kita tersenyum lebar duduk tepi.

Jika selama ini kita belum buat keputusan nak simpan emas, bolehlah mulakan sekarang!

Bagi yang dah mula simpan emas secara konsisten 1 gram setiap bulan, hari ini kita boleh beli lebih sikit Ya, untuk buat pemurataan harga. Bila harga purata per gram dah rendah, bermakna lebih cepat untuk kita dapat untung. Betul?

Ya betul, bila dah ada ilmu semuanya akan jadi mudah.

Boleh juga grab 1 Dinar Easy Payment Plan - EPP bayar 10 bulan.

Nak tahu cara buat EPP10 sila tonton video di bawah ini:
https://youtu.be/1UD94npClWQ

Nak daftar PERCUMA klik link di bawah ini:
https://bit.ly/RegFreeA18

Setelah daftar, anda akan dibimbing cara simpanan dan pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat.
βœ… 25 Mei 2024 (Sab)
RM 383/SGD$119 = 1.000 gram

🌟 Rujuk harga emas terkini di website Public Gold (PG) :
https://publicgold.com.my/

Klik link di bawah untuk tahu cara beli emas PG dan hubungi saya :
🌏 https://onegolddinar.net
Kelebihan Menjadi Dealer Emas?

En Syukor Hashim guru emas saya pernah berpesan jika anda ingin menabung emas untuk jangkamasa panjang adalah lebih baik menjadi Dealer di Public Gold.

Kenapa? Sebab sebagai seorang Dealer anda boleh mendapat pasif income setiap bulan.

Dealer mendapat insentif belian antara 1% hingga 2% untuk semua produk di Public Gold dan juga di PG Mall mengikut status anda.

Public Gold merupakan syarikat yang telah beroperasi lebih 15 tahun di pasaran perdagangan emas di Malaysia.

Kini syarikat Public Gold telah mempunyai lebih 18 cawangan di seluruh Malaysia dan mempunyai 'Menara Public Gold' sendiri di Kuala Lumpur, Jalan Tun Razak.

Anda boleh Google "Wisma Public Gold" untuk lebih tahu.

Setiap bulan di Wisma Public Gold (PG) akan diadakan "Karnival" untuk anda datang, lihat dan beli produk-produk Public Gold 'Cash and Carry'.

Namun begitu jika anda tinggal di kawasan Kuala Lumpur anda boleh datang ke Wisma PG pada hari waktu pejabat di Level 1 "Gold Experience Centre" untuk urusan jual beli emas fizikal.

Berikut adalah 3 jenis Insentif yang basic boleh kita perolehi:

βœ… Insentif Pembelian (Personal Incentive) 1% -2%
βœ… Insentif Belian Customer (Referral Incentive) 1% -2%
βœ… Insentif Jualan Balik (Sellback Incentive) 0.3%

Banyak lagi insentif-insentif lain yang Public Gold berikan kepada kita sebagai Dealer Emas.

Sebab itu saya amat menggalakkan anda memilih menjadi Dealer Public Gold untuk mendapat insentif ini.

Kesimpulan: Dealer emas Public Gold berpeluang meraih pendapatan pasif setiap bulan yang boleh diwarisi oleh pasangan dan anak kita.

Ingin tahu apakah kelebihan menjadi Dealer, sila tonton video di bawah ini:
https://youtu.be/hXvKeoFeICY

Nak mulakan simpanan dan pelaburan Emas daftar PERCUMA klik link di bawah ini:
https://bit.ly/RegFreeA18

Setelah daftar, anda akan dibimbing cara buat simpanan dan pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat.

Sekian,

Mohd Suliman Hafid
Star Master Dealer Public Gold
Bio: https://onegolddinar.net
Anda terlepas Promosi En Syukor Hashim baru=baru ini.

Jika Ya. Banyak tawaran hebat untuk anda rebut. Setiap belian anda berpeluang memenangi cabutan bertuah!

Anda boleh menjadi Normal Dealer dan Priority Dealer bayar 10 bulan kaedah EPP dan juga beli emas pilhan anda.

Untuk lebih jelas sila tonton video pendek klik link di bawah ini:

Promosi ini akan tamat pada 31 Mei 2024 (khamis) jam 11.59 malam.
https://youtu.be/ZzuM_dO04ok

Gais, kalau nak daftar PERCUMA boleh klik link di bawah ini dan buat belian.
https://bit.ly/RegFreeA18

Setelah daftar, saya akan 'Guide' anda cara buat simpanan dan pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat.
βœ… 26 Mei 2024 (Aha)
RM 383/SGD$119 = 1.000 gram

🌟 Rujuk harga emas terkini di website Public Gold (PG) :
https://publicgold.com.my/

Klik link di bawah untuk tahu cara beli emas PG dan hubungi saya :
🌏 https://onegolddinar.net
Bisnes Emas Online Terbaik

Pilihlah syarikat dan produk yang betul, tepat dan selamat. Ini sangat penting supaya kita tidak melakukan kesilapan yang merugikan.

Public Gold merupakan pembekal Emas Gold dan Silver Bar, Dinar dan Dirham di Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei Darussalam beorperasi cara talian.

Syarikat telah beroperasi lebih 15 tahun dan merupakan syarikat yang sangat kukuh, bereputasi dengan harga yang sangat berpatutan.

Terdapat banyak pilihan emas fizikal untuk dijadikan sebagai simpanan dan pelaburan jangka panjang.

Anda boleh pilih untuk simpan Gold Bar dan juga Dinar Emas:
βœ… Gold Bar dari berat 1 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram, 50 gram, 100 gram, 250 gram dan 1 kilo
βœ… Dinar emas dari 1/4, 1/2, 1 Dinar, 5 Dinar dan 10 Dinar.

Bagi anda yang ingin tahu tentang Dinar dan Dirham bolehlah β€˜google’ di internet.

Untuk lebih jelas sila tonton video di bawah ini:
https://youtu.be/3kKEdnfVo78

Nak mula simpan emas serendah RM100/ SGD$50? Hubungi saya sekarang! .

Sekian,

Mohd Suliman Hafid
Star Master Dealer Public Gold
Bio: https://onegolddinar.net
Promosi En Syukor Hashim bulan ini.

Promosi belian Easy Payment 10 bulan (EPPX10) Patuh Shariah masih ada Ya.

Inilah masanya untuk merebut tawaran harga emas istimewa dan menjadi Normal Dealer dengan belian 30 gram dan Priority Dealer 60 gram sahaja.

Selain itu, anda juga berpeluang memenangi cabutan bertuah, Wah bestlah!

Nak rebut sekarang? Sila tonton video pendek dengan klik link di bawah ini:
https://youtu.be/ZzuM_dO04ok

Gais, kalau nak daftar PERCUMA boleh klik link di bawah ini dan buat belian.
https://bit.ly/RegFreeA18

Setelah daftar, saya akan 'Guide' anda cara buat simpanan dan pelaburan emas yang betul, tepat dan selamat.